När vi tänker på IKEA, kommer två synonymer i åtanke – STYLIG & PRISLIGT. Jag minns tiden när vi var tvungna att modellera vårt hem och IKEAs kataloger blev min främsta musa och inspiration. I sanning tror jag att jag har besökt IKEA-butiker oftare än vanliga livsmedelsbutiker... Men nog om det. Jag ville bara dela med mig av några BLOGGAR som verkligen hjälpte mig att skapa min egen plats. Om du är likadan som jag - vanligtvis förvirrad över allt, letar efter några riktningar och idéer, här är några länkar som kan vara användbara för dig:

IKEA IDÉER


https://www.ikea.com/us/en/ideas/

Snälla, kika gärna runt på en expertsida, för vem vet bättre än själva IKEA, eller hur? Du kan hitta här mer än 30 ämnen, cirka 3000 blogginlägg, så du har cirka 1 års material att hinna med. Jag rekommenderar det starkt.

IKEA HACKERS


https://www.ikeahackers.net/

Ja, du kanske redan gissat rätt. Denna BLOGG handlar om hacks som kan göras av IKEA-möbler. När du går till IKEA kan du hitta ett passande föremål som kan sakna något. Du kan alltid tillbehör, moderera och måla det själv!

LYCKLIGT LIV HEMMA


    https://qa.happylifeathome.com/

    Välkommen till en sida som inte bara inspirerar, utan hjälper dig att organisera ditt liv. Jag menar det. Det finns några bra tips om hur du reder ut dina grejer, lyser upp ditt rum, utökar platsen och driver ut onda andar från det personliga utrymmet. Okej, kanske inte den sista delen, men förutom det kan du hitta riktigt användbara tips för dina hemförbättringar.

    Om du inte gillar att läsa och är sugen på bildmaterial kan du alltid besöka Pinterest-sidan. Som sagt, glöm inte att följa vårt konto också:

    https://www.pinterest.co.uk/comfortlycovers/

    juli 18, 2019