Hur kan vi hjälpa?

FAQ

Att välja

Hur hittar jag rätt soffmodell?

Du kan alltid kontrollera ditt möbelöverdrags undersida då det oftast har en skötseletikett och en namnskylt. En annan metod skulle vara att öppna vår soffmodelllista och kolla efter likheter (armstöd, ben, kuddar och etc). Du kan också skicka oss en tydlig bild av din soffa, så att vi kan namnge den korrekt.

Hur väljer jag rätt material?

Det skulle vara lättare att bestämma färg först. När du har gjort dina preferenser kan du läsa om materialet under produktsidan. Du kan också hitta användbar information på vår journalsida. Om du inte kan bestämma materialet kan du alltid beställa tygprover som du väljer.

Kan jag beställa prover?

Ja, du kan beställa tygprover efter eget val.

Länk: https://www.comfortly.com/products/fabric-samples

Uppköp

Måste jag betala för importavgifter och andra skatter?

För Storbritannien, USA, CA och EU tillkommer inga extra skatter eller tullavgifter efter köpet.

Kunder från andra regioner kommer att vara ansvariga för anpassade skatter och importavgifter beroende på ditt lands regler. Om du är osäker på bestämmelserna kan du alltid ringa ditt lokala tullkontor för mer information.

Kan jag gå till kassan utan att registrera mig?

Ja, du kan gå till kassan som gäst, men observera att genom att registrera din information sparas och du kommer åt enklare utcheckning.

Frakt

Hur mycket kostar frakten?

Gratis frakt erbjuds för alla beställningar över 150 GBP eller motsvarande i andra valutor. Fri frakt ingår också i gratisprover. På beställningar mindre än 150 GBP kostar frakt till länder i GBP 15 GBP, andra länder 20 GBP.

Hur lång tid tar det att få min vara?

Eftersom beställningarna är skräddarsydda och skickas från EU-lager, kan det ta upp till 4-5 veckor att få beställningen. Vi skickar våra paket med UPS och tillhandahåller ett spårningsnummer.

Returnerar

Kan jag returnera min vara?

Ja, vi tillhandahåller 14 dagars policy för att returnera dina onlineköpta varor.

Hur kan jag returnera min vara?

Kontakta oss via e-post info@comfortly.com så genererar vi en returetikett till dig. Skriv ut och placera etiketten på ditt paket och lämna in den på närmaste UPS Access Point. Retur kostar 20 GBP för EU-kunder och 40 GBP för kunder utanför EU.

När får jag återbetalning för den returnerade varan?

För att få återbetalningen måste varan vara ny och oskadad. Om den returnerade varan uppfyller kraven återbetalar vi det ursprungliga priset för returvarorna inom en vecka. Återbetalningen kommer att exkludera fraktkostnader. Vi kommer att kontakta dig så snart vi fått ditt returnerade paket.

Komma i kontakt

Har du frågor om din beställning eller en allmän förfrågan?