Din komfort är vårt främsta och viktigaste mål

Comfortly är inte bara ett namn

Grundades av ett par

Idé kommer alltid från en dröm och vår speciella dröm började när två personer leddes till varandra med samma passion för konst och design.
Efter att ha fått säga hejdå till vår älskade slitna soffa som tjänat oss länge fantiserade vi om ljusa turkosfärgade möbler med en nyans av gula kuddar runt om i vårt vardagsrum. Och det var första steget mot våra IKEA-överdrag!

Vårt lag

Vita
Kundsupport

Vår kundsupportstjärna är mer användbar än en GPS när du är vilse. Med henne i teamet kommer alla dina frågor att besvaras snabbt och effektivt.

Vilma
Konstruktör

Vår klädselöverdragsdesigner är en perfektionist med en känsla för detaljer – hennes uppmärksamhet på precision är så skarp att till och med ninjor avundas hennes färdigheter.

Jolita
Produktionsplanerare

Vårt kraftpaket för produktionsplanering! Med henne ansvarig glider vårt produktionsteam genom deadlines smidigare än en pingvin på is.

Vaidas
Försörjningsspecialist

Vår maestro för leverantörsrelationer förvandlar pappersarbete till pappersflygplan med sådan effektivitet att även kontorsmateriel avundas hans kompetens.

Vilmute
Skapare av visuellt innehåll

Vår kreativa kraft för visuell design och sociala medier. Med Gabriele vid rodret lyser vår varumärkesnärvaro starkare än en discoboll vid en dans.

Indre
Kvalitetssäkringsspecialist

Vår kvalitetssäkringsguru - mer observant än en detektiv på en brottsplats. Med hennes skarpa öga går våra produkter genom inspektioner smidigt!

Greiss
Barketing Manager

Vår minsta kollega, gör vinnande marknadsföringsstrategier, ett skäll i taget!

Janina
Logistik specialist

Vår logistikexpert. Hennes noggranna planering och snabba tänkande håller vår verksamhet och leveranser igång utan ansträngning.

Gintas
IT-specialist

Vår IT-trollkarl utför sin digitala magi blixtsnabbt och säkerställer att vårt tekniska fartyg seglar utan problem.

Show more

... hur vi blev "renoveringsexperter"

Låt oss bara säga att vi inte är "slösare" och det var verkligen svårt att säga hejdå till vår soffa som var full av varma och mysiga minnen. Men då tänkte vi varför inte behålla den? Genom att renovera möblerna skulle vi spara tid, energi och till och med merkostnader.
Vi lyckades hitta prisvärda turkosa tyger av hög kvalitet och det fanns ingen väg tillbaka. Jag kan stolt meddela att vi blev ”renoveringsexperter” och ändrade vårt hemutseende med små detaljer som överdrag som fick våra möbler att se ut som nya.

Våra främsta värderingar

Kund

Vi strävar efter att främja långvariga relationer som bygger på tillit, respekt och engagemang.

Kvalitet

Kvalitet är inte dyrt, det är ovärderligt. Vi tillhandahåller endast handgjorda IKEA-överdrag som är tillverkade av material av hög standard.

Miljö

Naturen slösar ingenting. Med varje steg tänker vi inte bara på vårt företag, utan på vår miljö och bättre framtid.

Bekvämlighet

Lycka är när du känner dig bekväm i din omgivning. Vårt mjuka material, olika texturer och färger kan få vilken plats som helst att känna sig som hemma.

Få vilken plats som helst att känna sig som hemma

Vi tror att komfort kommer med individualitet, detaljer och exceptionell kvalitet. Genom att kombinera dessa värderingar har vi skapat ett enkelt och kreativt sätt att anpassa och tillbehöra din inredning genom att byta möbelöverdrag. En mängd olika handgjorda överdrag till dina möbler syftar till att få varje plats att kännas som hemma.