När din beställning väl är lagd, kommer du få ett mejl från oss där vi bekräftar expedieringen av ditt paket.

FRAKT

Comfortly fraktar internationellt, men var god notera att vi har ej möjlighet att skicka till PO-boxar eller APO/FFO.

Fri frakt erbjuds på alla beställningar över 150 GBP eller motsvarande i andra valutor.

På övriga beställningar är kostnaden beroende på regioner:

Leverans till EU-länder 15 GBP.

Övriga länder 20 GBP.

Beställningar hanteras så fort som möjligt, vanligtvis inom 5 arbetsdagar från betalningsdatum, so de bör nå dig inom 4-5 veckor.

Alla varor skickas Mån-Fre, 09:00-16:00 via UPS Courier Service eller lokal postservice. Det försäkrar din möjlighet att spåra vara dina varor från att de lämnar vårt kontor till att de anländer säker till dina händer.

IMPORTTULLAR

Ibland kan ytterligare kostnader appliceras från lokala tullmyndigheten. Tull och skatter fastställd av tullverket är förpliktigat kunden. Om du är osäker, skicka ett mejl till oss eller kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.

RETURER

Vi tillhandahåller 14 dagars policy för retur av dina online köpta varor.

Om du av någon anledning bestämt dig för att returnera vår produkt, var god skicka ett mejl till info@comfortly.com så genererar vi en etikett och returformulär. När du väl fyllt i formuläret så lägger du det i paketet, placerar UPS-etiketten på ditt paket och lämnar in det hos närmsta UPS Access Point. Retur kostar 20 GBPför EU-kunder och 50 GBP för ej EU-kunder.

För att erhålla återbetalningen måste varan vara ny och oskadd. Om returnerad vara uppfyller kraven, återbetalar vi fully pris betalt för returnerad vara  inom en vecka. Alla fraktkostnader kommer att dras av från återbetalningen. Vi kontaktar dig så fort vi har tagit emot ditt returpaket.

För fler frågor, hör av dig via mejl info@comfortly.com eller kontaktformulär.

CONTACT

Mejladress: info@comfortly.com

Adress: GRIZAS LTD 27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3AX, UK

Telefon: +44 7552 418321 (Ring oss mellan 8:00 till 16:00)


Var god använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss med frågor eller förfrågningar. Vi återkommer vanligtvis till dig inom 24 timmar.

Hör av dig!