Varje år är en överraskning för mig eftersom stylingtrender förändras lika snabbt som mitt humör. För oss (inredningsguru) är det viktigt att hänga med i flödet. Under 2018 märkte vi fler futuristiska trender som geometriska lampor, ljusa tillbehör, LED-lampor, marmorbord och många fler. Vad sägs om 2019? Har du märkt några nya sätt att inreda ditt hus på?

Tja, om du funderar på att renovera ditt ställe kan dessa trender komma väl till pass:

  1. Naturliga element. Jag har märkt att 2019 blev ett år för miljömedvetenhet. På grund av denna idé föredrar vi också naturliga omgivningar, inklusive vårt eget hem. Odla lite växter, lite grönsaker eller kryddor. Välj naturmaterial (linne passar perfekt), betong, granit, koppar. Minska plasttillbehör, välj trä eller glas.
  2. Sammet. "En ny religion som kommer att få dig på knä, svart sammet om du vill...". En gammal bra låt av Alannah Myles. Du kanske tycker att sammet är gammaldags, men för närvarande används det för att lyfta fram lyx och komfort. Du kan använda den till sängramar, soffor, fåtöljer och fotpallar. Sammet kan också användas för gardiner, speciellt om du har höga fönster.
  3. Svart. Den mest perfekta färgen för att beskriva min själ. Jag har läst många artiklar om de mest populära färgerna för inredning och i år verkar det som att vi är tillbaka till svart. Det handlar inte om att göra svart från golv till tak, mer om att slänga på vissa detaljer, såsom: mönster, mattor, lampor, muggar, skåp, lakan, bord, stol mm.
  4. Tropisk illusion. Botaniska mönster är ovanpå detta öra. Ta med dina lövgröna kuddar, plantera en palm, använd franskorgar och senapsfärgade detaljer. Glöm inte att lägga till ljusa trämöbler, snäckor som tillbehör, akvarium och några bilder från din semester på Hawaii. När du väl har gjort det, lägg också till kokosnötskoppar med Pina Colada så är jag i ditt hus strax efter.

Har du en egen trend för 2019? Om så är fallet kan du alltid skicka ett meddelande till oss, jag skulle älska att chatta med dig!

augusti 01, 2019