Det finns ett talesätt som säger att om du har en gammal soffa kommer det att finnas minst en irriterande fläck som inte går av. Okej, du kanske inte har hört någon säga detta högt men du förstår poängen. Nästan varje användbar soffa har varit med om olyckor och har den där dolda fläcken som inte lossnar ens efter att ha provat alla metoder du hittat på Google. Tja, om du inte kan rengöra den kan du definitivt förhindra att det händer.

Vad handlar Cashmere Blends om?

Låt oss presentera Cashmere Blends-material med nanoteknologiskt skydd. Nanoteknik bildar en osynlig barriär och ger materialet och ditt IKEA bäddsoffa överdrag maximalt skydd. Med andra ord, materialets yta skyddar sig från smuts, spill och fläckinvasion. Låter otroligt? För mer information se den bifogade videon nedan.Som du kan se kan en del av vätskorna lätt avlägsnas från ytan. Tätare vätskor kan rensas bort med en torr trasa och de som har mer intensiv färg kan också behöva lite hjälp av tvål och vatten. Så om du har spillt någon av dessa drycker på din IKEA bäddsoffa överdrag – låt det vara kaffe, mjölk, vin eller någon annan färgglad vätska – kommer den inte att suga in och väntar tålmodigt medan du rusar till köket och tar tag i den blöta eller torr torka. Nanoteknik är dagens hjälte!

Tekniken är särskilt lämplig för stora familjer med små barn och för dem som älskar husdjur och äger ett eller till och med flera av dem. Bli inte deprimerad efter varje smuts du ser på dina möbler.


Gratis prover av Cashmere IKEA bäddsoffa överdrag

Vem gillar inte gratisprover? Det är ett magiskt ord för oss alla! Och nej, vi försöker inte bara få din uppmärksamhet – erbjudandet är verkligt. Om du skulle vilja se tygets fläckbeständiga krafter med dina egna ögon kan du alltid beställa upp till 5 prover gratis i vår webbutik. Gör din soffa oövervinnerlig mot all smuts!

Om du har några frågor om tyger, material eller vill få lite råd, tveka inte att kontakta oss för mer information.

december 30, 2019