Om du bryr dig om både hållbarhet och att ha ett elegant hem är våra IKEA möbelöverdrag produkten för dig. Oavsett om du älskar din pålitliga, slitna soffa och vill väcka den till liv igen, eller om du blev uttråkad av dess färg men inte vill köpa en ny för att spara naturresurser - möbelöverdrag är vad du har letat efter !

Eftersom vi alla lärs upp när vi växer upp är det viktigt att återanvända, minska och återvinna. Och det finns en god anledning till att återanvändning går först. Logiskt sett är återanvändning av en befintlig produkt det bästa sättet att minska din påverkan på miljön, eftersom den skada som gjordes med att tillverka redan är i det förflutna. Genom att använda ett skräddarsytt överdrag utökar du din möbels livslängd avsevärt samtidigt som den känns mer unik, vilket säkerställer att färgen och strukturen matchar din smak. Dessutom kan möbelshopping och montering vara ett riktigt jobb, så att beställa våra produkter online är inte bara hållbart och låter dig anpassa ditt hem efter dina önskemål, utan det är också enkelt och bekvämt.

Vi utövar också det vi predikar eftersom vi värdesätter miljön och människors hälsa. När vi designar våra eleganta och bekväma tygmöbelöverdrag speciellt designade för IKEA-modeller använder vi gamla men fortfarande bra möbler som mallar, och när mallen är klar skänker vi möblerna till behövande. Vi har designat tygkollektionen Natural, Pure French Linen och Swiss Linen Blends som ger ett brett utbud av alternativ, alla tillverkade linne- och bomullsblandningar och färgade naturligt utan några formaldehydkemikalier. Dessa tyger är också OEKO TEX-certifierade och lämpar sig för allergisk hud.

Vissa överdrag doneras till olika lokala välgörenhetsorganisationer, inklusive vårdhem och hemlösa härbärgen, för att förlänga livslängden på deras möbler och säkerställa komfort. Vi bekämpar slöseri genom att förvandla alla överblivna bitar till tygprover, och ibland tar vi med oss ​​olika tygbitar till ett lokalt dagis för att lära barn om tyger, där de leker med det eller använder det under konst och hantverk.

Vi anser att människor inte ska tvingas välja mellan komfort och hållbarhet och att företag har samma ansvar som konsumenterna. Så samtidigt som vi hjälper dig att njuta och vårda dina möbler längre, gör vi också vår del för att skydda naturen och hjälpa lokala samhällen.

Oavsett om du helt enkelt föredrar känslan av bomullsblandning och vill göra din soffa mer bekväm genom att använda ett bomullsöverdrag. Eller så vill du ändra utseendet på ditt vardagsrum genom att få din fåtölj att sticka ut med ett rött överdrag och få de uttjänta matsalsstolarna att hålla längre, våra möbelöverdrag i tyg är det bästa valet för både dig och planeten.

december 20, 2022