Nuförtiden upplever vi alla allvarliga problem med jordföroreningar som äventyrar stabiliteten hos jordens stödsystem och vår framtid. Det finns många organisationer som försöker minska kemiska föreningar genom att hitta alternativa sätt att minimera skadorna och Comfortly är inget undantag tillsammans med konceptet med IKEA ersättningssofföverdrag med mera.


Hur minimerar vi skadan?

Vi skapade vårt företag utifrån den miljövänliga idén – minska avfallet. Varför skulle du slänga dina perfekta möbler om du kan ändra utseendet med nya IKEA sofföverdrag ? Det skulle inte bara spara tid som du förmodligen skulle slösa på att söka efter nya föremål, utan det skulle också minska dina utgifter. Dessutom minskar det avfall och ditt beslut tar dig ett steg närmare en renare miljö.

Trots vårt företags idé försöker vi också tillämpa miljövänliga åtgärder i vårt dagliga kontorsliv. Eftersom vi arbetar med material varje tygbit, är varje rest av IKEA ersättningssofföverdrag en möjlighet för oss. Vi kastar dem inte, vi återanvänder dem som dukar eller pappershanddukar. Efter att ha använt dessa rester av IKEA sofföverdrag och andra tyger tvättar vi dem och använder dem igen. Om du har dina gamla kläder, lakan eller annat användbart material kan du också skära dem i bitar och återanvända dukarna.


Hur är det med tidningen?

När du arbetar på kontoret använder du mycket papper. Och när jag säger mycket menar jag det verkligen. Så miljövänligheten kan tillämpas inte bara för varje kvarvarande IKEA sofföverdrag utan också när du använder papperet. Vi brukar skriva ut informationen på ett papper och när vi väl använder den lägger vi den åt sidan. Varför? Jo för att en annan sida av arket kan skrivas ut på igen. Det är samma sak som att använda IKEAs sofföverdrag mer än en gång! Återigen, varför kasta det när du kan återanvända det?


Enkla och enkla steg

Varje människa borde tänka på återvinning. Du kan alltid använda hållbara redskap istället för engångsplast. Använd din egen unika kopp och minska användningen av pappersmuggar. Ta med dina egna väskor till köpcentret, spara energi, spendera din kvalitetstid omgiven av NATUR!

Vi hoppas kunna inspirera människor med vårt IKEA ersättningssofföverdrag, och vi tror att varje åtgärd räknas. Du kan också vara en del av en ljusare framtid, låt oss minska slöseriet tillsammans!

december 27, 2019