IKEA Klippan möbler såldes första gången 1979 och har varit populära bland IKEA kunder i över 40 år! På grund av sin eleganta form och exceptionella stil är den här soffan lätt att känna igen i jämförelse med andra IKEA möbelserier.

Om du gillar ett smidigt, modernt, förenklat utseende - måste du också vara ett fan av Klippan-möbler. Den är ganska kompakt eftersom den har 2 storlekar (2-sits och 4-sits) så den kan enkelt anpassas till valfritt rum.

Se mått på 2-sits och 4-sits soffa och Klippan sofföverdrag nedan:

  • 2-sits IKEA Klippan:

2-sits IKEA Klippan överdrag

  • 4-sits IKEA Klippan:

4-sits IKEA Klippan överdrag

Du kan fortfarande hitta 2-sits Klippan-soffa i IKEA-butikerna, men 4-eat-soffan har redan utgått. Jag har läst många kommentarer angående denna möbelstil och de flesta var positiva. Majoriteten av kunderna har haft den här soffan i mer än 6 år, vilket betyder att de är ganska hållbara och även efter att ha använt den under så lång tid förblir den i samma form.

Det kan dock vara ganska knepigt att täcka soffan med Klippan sofföverdrag då du skulle lägga minst 30 minuter på att försöka få bort rynkorna genom att glida över materialet. Trots det kommer denna möbel att bli ett bra tillskott till ditt hem!

Om du har några frågor angående denna eller andra möbler, tveka inte att kontakta oss när som helst.

november 21, 2019