Låt oss prata om moderna möbler i Söderhamn IKEA-serien och hur man förnyar dem med originella och unika "Comfortly"-överdrag.

Exklusiv komfort

Först och främst är detta en av de bekvämaste sofforna jag har legat på. Såg du hur jag använde LAID istället för SAT? Jo, den sittande delen (djupet) är ganska djup så när du närmar dig den börjar du känna en oemotståndlig lust att lägga på den och skjuta upp resten av livet.

Dessa serier är modulära så att du kan välja olika varianter och anpassa den efter din interiör. Saken är den att eftersom det finns så många möjligheter att justera Söderhamns delar så har Söderhamns kåpor inga hål för justeringar. Vi bestämde oss för att skriva korta instruktioner om hur man hittar, märker och klipper omslagen på rätt ställen.

Justering av nya lock

Alla nya Söderhamnsmöbler kommer att ha färdiggjorda hål på vardera sidan (de är oftast dolda med ett klistermärke).

Söderhamns möbelöverdrag

Efter att ha tagit av klistermärkena, sätt på omslagen och se till att justera dem utan rynkor. När överdragen har lagts på möblerna, hitta en penna eller någon annan vass sak och försök känna på hålen med fingrarna.

När du känner hålet på Söderhamnskåpet, markera det eller gör ett litet hål med en vass kant. Skär den i ett litet X och sätt på moduldelen enligt instruktionerna (i färdiggjorda hål).

Söderhamn täcker

Säkra skruven och VOILA! Du har en helt ny Söderhamnsmöbel.

Om du har några frågor angående denna process eller om du ligger i din nytäckta Söderhamnssoffa och vill chatta med någon kan du alltid kontakta oss.

november 20, 2019