Vilken look skulle du vilja skapa för din husinteriör - modern eller elegant? Naturligt eller lyxigt? Tja, vi är här för att ge dig några förslag som kan underlätta ditt beslut!


Tyger av hög kvalitet

För tillfället kan Comfortly erbjuda dig 5 materialtyper för dina möbler och inredningstillbehör:

  1. Slitstarka CHENILLE-BLANDNINGAR
  2. Fläckbeständiga CASHMERE BLANDNINGAR
  3. Rik konsistens HEAVY DUTY
  4. LINNEBLANDNINGAR med naturligt utseende
  5. Ljusfärgade SAMMETSBLANDNINGAR

Varje tyg är väldesignat och handgjort, vilket säkerställer högsta kvalitet, komfort och funktionalitet.


Snygg och skandinavisk inredning

Låt oss börja med chenilleblandningar. Jämfört med andra material har det en av de bästa pillingsmotstånden, vilket innebär att detta material kan hålla ett fräscht utseende under lång tid. Du kan hitta IKEA-överdrag gjorda av Chenille Blends i en stilig och traditionell inredning eftersom den passar perfekt med mörka trätillbehör och kurviga mönster.

Fläckbeständiga kashmirblandningar kan vara det bästa valet för familjer och husdjursälskande personer. Vi kommer förmodligen att skriva ett till blogginlägg om detta material, då det är väl skyddat från vätskor, fläckar och andra möbelfiender. Cashmere Blends kan användas i skandinavisk och förenklad inredning. Tyget har neutrala färger som skulle kunna matchas med ljusa dekorationer.


Blandningar för bohemiska, naturliga och lyxiga utseenden

Ett av de mest unika tyger som Comfortly kan erbjuda är Heavy Duty. Den har en annan textur med en blandning av färger. Heavy Duty kan användas i bohemiska, moderna rum eftersom tyget kan framhäva det unika med IKEA-överdrag.

Linen Blends textur liknar rent linnetyg. Om du vill undvika överdrift och skapa en enkel, naturlig look är detta material för dig. Tillbehör dina möbler med en yllefilt, växter, stenar eller andra föremål från naturen.

Sammetsblandningar har de ljusaste färgerna av alla. På grund av den rika sammetslena texturen används detta material för en lyxigare, frodigare inredning. Den kan kombineras med ljusa kuddar av sammet eller päls som skulle framhäva dina möbler ännu mer.

Kom ihåg att du alltid kan blanda och matcha materialen till valfri inredningsdesign och välja de bäst passande IKEA-överdragen.

december 29, 2019