Om du letar efter en budgetvänlig soffa – är Ektorp ditt val. Klädda kuddar, rördetaljer och rundade armstöd kan skapa en elegant bondgårdslook för ditt vardagsrum. Även om Ektorp kan verka romantiskt, är det ganska tufft och hållbart, så det är särskilt populärt bland unga familjer. Tänk på alla gömställen under kuddarna. Allt godis du kan gömma...

Ektorp sofföverdrag

Så att köpa den här soffan eller inte köpa - det här är frågan... Här är några för- och nackdelar som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

  • Rimligt pris. Visste du att du kan köpa en ny, fräsch, ren 3-sitssoffa i IKEA-butiken för endast 300 pund? Jämfört med priset skulle en liknande stil soffa kosta 2 eller till och med 3 gånger mer i vanliga möbelaffärer. Även om monteringen kan vara lite knepig, kommer resultatet att vara värt din ansträngning.
  • Kuddar som ger komfort. Jag tror alltid att den bekvämaste soffan är den med sittdynorna du kan krypa ihop i. Dessutom har den här soffan en schäslong som kan anpassas till soffan, vilket gör den ännu mer bekväm. Men om du är en längre person skulle jag föreslå att se den i utställningslokalen och prova den själv. Den har mindre djup än vanliga soffor så den kanske inte har tillräckligt med utrymme för dina ben.
  • Tvättbara överdrag. Visste du att Ektorp sofföverdrag kan tvättas och användas igen? Det betyder att din soffa kommer att behålla ett fräscht utseende även efter flera års användning. Det bästa med det är också att du kan välja det lämpligaste materialet och färgen som passar perfekt till din interiör. Titta gärna runt i vår Ektorp-kollektion!

    IKEA Ektorp sofföverdrag

    Om du har några frågor angående IKEA soffstilar, tveka inte att kontakta oss via e-post. Dessutom bjuder vi in ​​dig att besöka vår butik, där du hittar det lämpligaste Ektorps sofföverdraget efter att det gamla slitits ut.

    november 22, 2019