Att styla ditt vardagsrum eller sovrum kan tyckas vara lite jobbigt, men den riktiga kampen börjar när du äntligen når ditt barns sovrum. Jag har faktiskt skjutit upp det här området så mycket jag kunnat, för när det kommer till ditt barn vill du bara ha det bästa och inget mindre. Du måste tänka på utrymme, färg, förvaring (massor, massor av leksaker), färg på Poang stolsöverdrag och slutligen på barnets hälsa och säkerhet. Med tanke på att barn växer snabbare än min motivation att träna, är det viktigt att anpassa rummet efter hennes eller hans växande behov.

Rum inredning

Involvera barn i processen

För det första bör du lita på ditt barns åsikt. Du kan ryckas med av din egen vision, men det behöver inte betyda att dina barn kommer att älska det... Involvera dem i din inköpsprocess, låt honom eller henne välja små detaljer som Poang stolsöverdragsfärg och material för IKEA kuddfodral. Fråga dem om deras lekplatser och leksaker, bekvämaste material och tyg. När du väl har samlat in informationen kommer det att hjälpa dig inte bara att skapa en perfekt miljö för din lilla, utan också veta mer om hans eller hennes personlighet och preferenser.

Var praktisk

Det kan finnas situationer när ditt barn släpper sin inre Picasso på lakan, väggar, mattor och andra ställen du kanske inte ens föreställer dig... Och det är viktigt att hålla platsen steril för din lillas personliga hälsa och tillväxt. Använd återtvättbar väggfärg, lakan av naturligt tyg, ytor, såsom Poang stolsöverdrag, som är mer motståndskraftiga mot märken och repor. Jag valde personligen IKEA-möbler som har avtagbara klädslar och som enkelt kan rengöras med tvättmaskin. Dessutom kan du välja dina egna preferenser för IKEA sofföverdrag eller IKEA stolsöverdrag, eftersom de finns i en mängd material och färgval.

Poang stolsöverdrag

Lämna plats för spel

Allt på plats betyder mer utrymme! Eftersom barnrummet kan vara ganska litet är det viktigt att lämna plats för lekplatsen och deras fantasi. Välj högsäng för att få mer golvyta, möbler med förvaring som IKEA Ektorp fotpall. Överdriv inte med onödiga tillbehör, köp små kompakta möbler. Jag har valt IKEA Poäng-serien med utbytbara IKEA Poäng stolsöverdrag och IKEA Poäng fotpallsöverdrag som inte tar mycket plats. Glöm inte heller förvaring för leksaker, inbyggda skrivbord, hängskenor ovanför sängar, flytande hyllor och många fler alternativ som skulle hålla rummet rymligt och snyggt, och skulle matcha din Poang stolsöverdrag.

Välj ett tema

Vad sägs om ett tema? När jag var liten ville jag bli en... Nej, inte astronaut eller läkare. Jag ville bli en KATT. Jag drack mycket mjölk, jamade då och då utan någon uppenbar anledning och spinnade när mamma kliade mig på ryggen. Jag minns att jag köpte föremål med katttema (som kuddar, mattor, anteckningsböcker, till och med pennor) och det gav mig mycket glädje. Om ditt barn är i rymden, fäst taket med klibbiga lysande stjärnor, köp en tapet med rymdskepp eller planeter. Eller så kan du köpa stjärnformade kuddar och sätta dem på Poang stolsöverdrag. Om ditt barn tycker om naturen, välj lakan med blommor och fjärilar, köp en taklampa i form av moln. Det finns så många alternativ och med lite forskning kommer du att göra din lilla till det lyckligaste barnet i universum.

februari 17, 2020